Blue Flower


Event

Title:
Nacht van de Mode #11
When:
za, 8. juni 2019, 15.00 u - 23.59 u
Where:
Arnhem - Arnhem,
Categories:
Mode , Festival

Description

20190608arnhem2

Het is weer zover, ZATERDAG 8 JUNI vindt voor de 11de keer de Nacht van de Mode plaats! Ontwerpers en ondernemers van het Arnhemse Modekwartier in Klarendal openen tot middernacht de deuren van hun winkels en ateliers voor iedereen die van mode, kunst en design houdt. De avond zal aangevuld worden met presentaties, shows en o.a. live muziek. Ook pakken de horecagelegenheden weer flink uit op deze bijzondere avond.

Het thema van deze 11e editie van de Nacht van de Mode is ODE. Ode aan Mode & Ode aan Klarendal. Ode aan de ambacht. Ode aan Recycling en al het andere moois dat in de wijk te vinden is.

Er zullen in de week voorafgaand aan de Nacht van de Mode van maandag 3 t/m vrijdag 7 juni toffe workshops, performances, mini-exposities en lezingen plaatsvinden in het Modekwartier. Zodat je de ambachtelijke wijk nog meer kunt beleven. Het programma en informatie over hoe je voor de workshops kunt inschrijven volgt snel. Houd www.nachtvandemodearnhem.nl en onze Facebookpagina in de gaten voor updates!

 

Venue

Location:
Arnhem   -   Website
City:
Arnhem
Country:
Netherlands
Export ICS