Blue Flower

20231231post

Arnhem , 23 juni – De kaartverkoop voor het nieuwe cabaretseizoen 2022-2023 van het Posttheater is gestart. Het volledige programma is online te bekijken. Het wordt weer een mooi seizoen met toppers als Nienke Plas, Guido Weijers, Dolf Jansen, Paul de Leeuw en Lenette van Dongen.

Naast cabaret en comedy kan men ook genieten van bijzondere specials als ‘365 DAGEN IK’ van de Pakistaanse journalist en schrijver Naeeda Aurangzeb en de show ‘Zelf weten’ van de makers van de podcast DAMN, HONEY. Willie - De Jeugd Van Tegenwoordig- Wartaal gaat voor het eerst het theater in, met zijn eigen show ‘Moederdag’. Een programma gevuld met grappige en serieuze verhalen over zijn leven, muziek, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit gehaald heeft.

Cabaretweekend
Van woensdag 5 tot en met zaterdag 8 oktober organiseert het Posttheater in samenwerking met Stadstheater Arnhem alweer het 5e Cabaretweekend. Twee locaties, drie zalen en mooie namen als Guido Weijers, Dolf Jansen, Pieter Derks en Diederik van Vleuten.

30 jaar Posttheater
Het Posttheater viert komend seizoen 2022-2023 alweer haar 30-jarig bestaan. Een boeiend verleden vol onstuimige ontwikkelingen heeft het theater gebracht tot wat het nu is: hét cabaretpodium van het Oosten. Met try-outs van de grote cabaretiers, maar ook een podium voor aanstormend talent. Een intiem en laagdrempelig theater waar iedereen, artiest en bezoeker zichzelf kan zijn. Bovenop de mooie programmering, organiseert het theater feestelijke activiteiten, houd hiervoor de website in de gaten.

Praktische informatie: Kaartverkoop via www.posttheater.nl