Blue Flower

Picknick3

 

De maatregelen zullen waarschijnlijk minder worden maar de kans dat deze weer worden ingevoerd of verscherpt is groot.

Flexibel zijn in je beleid zal altijd een onderdeel worden om te overleven.

Het zal bij het begin onwennig zijn maar achterblijven met alleen de oude gewoontes zal niet werken. Zorg dat het contact met je klanten (community) behouden blijft. Het gaat niet alleen om consumeren maar mensen willen ook graag socializen en contact blijven houden.

Kroegen, bars en cafés:
Maak een er een online feestje van. Ontvang donaties (aanvragen nummertje, quiz, spelletje, dansje, lied van huisartiest of andere diensten). Maak het interactief. Werk samen met andere ondernemers.

Theater:
Online uitvoeringen, interviews, podcasts etc. Ontvang donaties voor vragenuurtjes artiesten, optredens, quiz. Buiten optreden waar het kan.

Restaurants, eetcafes:
Afhaal en bezorg. (neem ook contant geld aan en bezorg op huisadres of andere locatie). Een andere locatie zou bijvoorbeeld kunnen zijn waar de klanten wel bijeen mogen komen.

Extra:

  • Zorg altijd voor een vegan optie (ook bij acties). Veganisme neem met de dag toe en draagt bij aan betere wereld en daarnaast kan iedereen (exclusief mensen met een allergie) het eten als je lekker kan koken.
  • Zorg indien mogelijk voor gerechten of aanpassingen die rekening houden met mensen die een allergie hebben.
  • Mobiele toiletten
  • Maak van ingang een loket of bar
  • Mobiliteit (pop-ups, catering)

Regels omtrent de registratie van gasten:
Gasten zijn overigens niet verplicht om deze gegevens in te vullen en mogen ook niet de toegang worden ontzegd indien zij deze gegevens niet achter willen laten. De registratie is dus op vrijwillige basis.