Blue Flower


contant betalen thuisbezorgd Arnhem


Hoe kan je eten bestellen en laten bezorgen met contant geld?


Afrekenen met contant geld is een service die steeds meer afhaal- en bezorgdiensten niet meer verlenen.
Betalen aan de deur met contant geld kan bij veel eetgelegenheden nog wel maar niet bij allemaal.
Indirect is er nog een mogelijkheid. Via thuisbezorgd.nl is er bij veel zaken de optie om online met een VVV cadeaukaart af te rekenen. Er zijn vast meer bezorgdiensten waar je deze bonnen kan gebruiken maar dat is vaak een hele zoektocht om dat uit te vissen omdat ze pas na het inloggen en de bestelling aangeven hoe je kan betalen.
Haal van te voren een VVV Cadeaukaart. Deze kun je met contant geld kopen bij bijvoorbeeld Kruidvat of Primera.
Eet smakelijk!

2022DE BANANEN GENERATIE tm 20221217

 

DE BANANENGENERATIE
Regisseur Char Li Chung brengt het boek De Bananengeneratie van Pete Wu naar het theater. Met vijf getalenteerde acteurs in de hoofdrol maakt Chung met De Bananengeneratie een theatrale vertelling aan de hand van even herkenbare als urgente persoonlijke verhalen. Met de bestseller van Pete Wu als uitgangspunt vormen zij het portret van een diverse gemeenschap. De belichaming van een generatie die midden in de Nederlandse samenleving staat, maar als Oost-Aziatische Nederlander toch steeds herinnerd wordt aan hun anders-zijn. Een gemeenschap die in deze urgente voorstelling eindelijk een gezicht krijgt.

De voorstelling is t/m 17 december 2022 te zien in de theaters. Koop je ticket via oostpool.nl

20231231post

Arnhem , 23 juni – De kaartverkoop voor het nieuwe cabaretseizoen 2022-2023 van het Posttheater is gestart. Het volledige programma is online te bekijken. Het wordt weer een mooi seizoen met toppers als Nienke Plas, Guido Weijers, Dolf Jansen, Paul de Leeuw en Lenette van Dongen.

Naast cabaret en comedy kan men ook genieten van bijzondere specials als ‘365 DAGEN IK’ van de Pakistaanse journalist en schrijver Naeeda Aurangzeb en de show ‘Zelf weten’ van de makers van de podcast DAMN, HONEY. Willie - De Jeugd Van Tegenwoordig- Wartaal gaat voor het eerst het theater in, met zijn eigen show ‘Moederdag’. Een programma gevuld met grappige en serieuze verhalen over zijn leven, muziek, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit gehaald heeft.

konijnen


Studio Konijnenvoer heeft zich in het Modekwartier heeft gevestigd!

Studio Konijnenvoer werkt als take away.
Klarendalseweg 477-1 Arnhem

konijnenvoer.com

 

Picknick3

 

De maatregelen zullen waarschijnlijk minder worden maar de kans dat deze weer worden ingevoerd of verscherpt is groot.

Flexibel zijn in je beleid zal altijd een onderdeel worden om te overleven.

Het zal bij het begin onwennig zijn maar achterblijven met alleen de oude gewoontes zal niet werken. Zorg dat het contact met je klanten (community) behouden blijft. Het gaat niet alleen om consumeren maar mensen willen ook graag socializen en contact blijven houden.

Subcategorieën