Blue Flower

 

20230409rijnhal

 

Op (Paas)zondag 9 april a.s. komt de internationale LEGENDS of ROCK Tribute Tour met een mega festivaltent naar het terrein bij de Rijnhal in Arnhem voor een spectaculair LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL.

Info & Tickets: www.ab-bookings.nl/legends-of-rock-tribute-festival-xl

Zondag 9 april 2023

LEGENDS of ROCK Tribute Festival XL

14.00 uur - 01.00 uur

Festivaltent naast de Rijnhal, Olympus 1 in Arnhem

AC/DC, Queen, Guns N’ Roses, Metallica, U2, Tina Turner en The Rolling Stones.


contant betalen thuisbezorgd Arnhem


Hoe kan je eten bestellen en laten bezorgen met contant geld?


Afrekenen met contant geld is een service die steeds meer afhaal- en bezorgdiensten niet meer verlenen.
Betalen aan de deur met contant geld kan bij veel eetgelegenheden nog wel maar niet bij allemaal.
Indirect is er nog een mogelijkheid. Via thuisbezorgd.nl is er bij veel zaken de optie om online met een VVV cadeaukaart af te rekenen. Er zijn vast meer bezorgdiensten waar je deze bonnen kan gebruiken maar dat is vaak een hele zoektocht om dat uit te vissen omdat ze pas na het inloggen en de bestelling aangeven hoe je kan betalen.
Haal van te voren een VVV Cadeaukaart. Deze kun je met contant geld kopen bij bijvoorbeeld Kruidvat of Primera.
Eet smakelijk!

20231231post

Arnhem , 23 juni – De kaartverkoop voor het nieuwe cabaretseizoen 2022-2023 van het Posttheater is gestart. Het volledige programma is online te bekijken. Het wordt weer een mooi seizoen met toppers als Nienke Plas, Guido Weijers, Dolf Jansen, Paul de Leeuw en Lenette van Dongen.

Naast cabaret en comedy kan men ook genieten van bijzondere specials als ‘365 DAGEN IK’ van de Pakistaanse journalist en schrijver Naeeda Aurangzeb en de show ‘Zelf weten’ van de makers van de podcast DAMN, HONEY. Willie - De Jeugd Van Tegenwoordig- Wartaal gaat voor het eerst het theater in, met zijn eigen show ‘Moederdag’. Een programma gevuld met grappige en serieuze verhalen over zijn leven, muziek, zijn moeilijke jeugd, het hebben van een drugsverslaafde moeder en de levenslessen die hij daaruit gehaald heeft.

Picknick3

 

De maatregelen zullen waarschijnlijk minder worden maar de kans dat deze weer worden ingevoerd of verscherpt is groot.

Flexibel zijn in je beleid zal altijd een onderdeel worden om te overleven.

Het zal bij het begin onwennig zijn maar achterblijven met alleen de oude gewoontes zal niet werken. Zorg dat het contact met je klanten (community) behouden blijft. Het gaat niet alleen om consumeren maar mensen willen ook graag socializen en contact blijven houden.

Duizenden bezoekers kwamen de afgelopen periode naar Arnhem voor de verschillende activiteiten van het Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA). Van 1 juni t/m 8 juli trok FDFA mensen vanuit heel Nederland naar de Gelderse hoofdstad en naar de hoofdlocatie F&D.

Met een modeshow op de FDFA-hoofdlocatie (F&D) van Impact of War, de collectie van modeontwerper Mirte Engelhard, is het festival officieel afgesloten. De indrukwekkende modeshow liet zien hoe mode een verbinding kan zijn tussen mensen. In elke set kwamen de verhalen terug van telkens twee personen met een oorlogsverleden en koppelden ‘nieuwe Arnhemmers’ aan Arnhemmers. 

Subcategorieën