Blue Flower


contant betalen thuisbezorgd Arnhem


Hoe kan je eten bestellen en laten bezorgen met contant geld?


Afrekenen met contant geld is een service die steeds meer afhaal- en bezorgdiensten niet meer verlenen.
Betalen aan de deur met contant geld kan bij veel eetgelegenheden nog wel maar niet bij allemaal.
Indirect is er nog een mogelijkheid. Via thuisbezorgd.nl is er bij veel zaken de optie om online met een VVV cadeaukaart af te rekenen. Er zijn vast meer bezorgdiensten waar je deze bonnen kan gebruiken maar dat is vaak een hele zoektocht om dat uit te vissen omdat ze pas na het inloggen en de bestelling aangeven hoe je kan betalen.
Haal van te voren een VVV Cadeaukaart. Deze kun je met contant geld kopen bij bijvoorbeeld Kruidvat of Primera.
Eet smakelijk!

Picknick3

 

De maatregelen zullen waarschijnlijk minder worden maar de kans dat deze weer worden ingevoerd of verscherpt is groot.

Flexibel zijn in je beleid zal altijd een onderdeel worden om te overleven.

Het zal bij het begin onwennig zijn maar achterblijven met alleen de oude gewoontes zal niet werken. Zorg dat het contact met je klanten (community) behouden blijft. Het gaat niet alleen om consumeren maar mensen willen ook graag socializen en contact blijven houden.

Duizenden bezoekers kwamen de afgelopen periode naar Arnhem voor de verschillende activiteiten van het Fashion + Design Festival Arnhem (FDFA). Van 1 juni t/m 8 juli trok FDFA mensen vanuit heel Nederland naar de Gelderse hoofdstad en naar de hoofdlocatie F&D.

Met een modeshow op de FDFA-hoofdlocatie (F&D) van Impact of War, de collectie van modeontwerper Mirte Engelhard, is het festival officieel afgesloten. De indrukwekkende modeshow liet zien hoe mode een verbinding kan zijn tussen mensen. In elke set kwamen de verhalen terug van telkens twee personen met een oorlogsverleden en koppelden ‘nieuwe Arnhemmers’ aan Arnhemmers. 

                                                

Meer bezoekers, meer modeshows en magische locaties

Meer bezoekers, magische locaties, meer evenementen, mooie recensies, meeslepende reacties: met de tweede aflevering heeft het Fashion Festival Arnhem zijn plek op de Arnhemse evenementenkalender veroverd. Een feest van de creativiteit van Arnhem. Begonnen en geëindigd aan de bron: met presentaties van de eindexamens van ArtEZ.

“Natuurlijk was er mode, maar ook fotografie, architectuur, film, design, beeldende kunst en dans”, zegt Riëlle Schoeman, coördinator van het Fashion Festival Arnhem. “Enorm trots zijn wij op het feit dat het festival zich heeft verbreed naar verschillende kunstdisciplines.”

Elk van de vijf weekenden had zijn eigen hoogtepunten. Tussendoor waren er vele tientallen workshops, een zwoele zomermaand lang. De shows, exposities, voorstellingen, evenementen, lezingen en workshops trokken samen zeker 45.000 bezoekers. In 2014 waren dat er 30.000.

Subcategorieën