Blue Flower

20220718sonsb

  

Er komen weer vier zon(nige) feestdagen op de Ronde Weide met de beste muziek. Deze zomer zullen we elke feestdag een muziekgenre 'in 't zonnetje' zetten. De eerste dag zijn het vooral soul en reggae klanken, op 3 juli vooral Latin, 10 juli meer Rocky sounds en 17 wordt een knallende afsluiter.

FEESTDAG 1
THE SAME
The Same is een Folk Pop band uit Doetinchem.
DRUMMOND
Drie muzikale vrienden gingen samen in Arnhem jammen om de lockdown door te komen. Al gauw bleek dat deze originele bezetting van drums, Hammond en zang verrassend goed werkte. Drummond speelt covers en eigen materiaal.
THE KOALAZ
Psych Rock Reggae band with some Tangie flavours
GECKO CLUB
exotic indie-surf band uit Engeland!

FEESTDAG 2
BANDERA LATINA
Fantastisch gitaarwerk van virtuoos Salvatore Giuseppe Sichi gekoppeld met de prachtige vocalen van zus Silvana zorgen voor een onvergetelijke ervaring!
MANGOO FACTORY
Mangoo Factory is geformeerd door studenten van Artez en zijn intussen al internationaal bekend met 'indiefolkjazzpop'!
PLATVLOERS
Platvloers is een funk/hip-hop-band uit de omgeving van Nijmegen die funky tracks met rap combineren, en dat alles in het Nederlands.

Dit jaar moeten we opnieuw een (kleine) entree vragen omdat het simpelweg niet haalbaar is om het Park Open feest zonder jullie hulp draaiende te houden. Een kleine entree en véél heerlijke drankjes aan de bar!
Tickets: https://bit.ly/2022ParkOpen